Blog

Een blog waarin we alles bespreken over coaching. Van tips en tricks tot manieren om meer uit je coaching business te halen.

Blijf op de hoogte

Wil je maandelijks op de hoogte blijven van coaching en training tips & tricks? Schrijf je in!

Nieuwsbrief

Features
Roel Peters

De kracht van het lijstje

Chirurgen werken samen met de meest geroutineerde teams ter wereld. Toch ontstaan er soms onverwachte complicaties die vrij eenvoudig vermeden konden worden. Endocrien chirurg Atul Gawande ging op zoek naar een manier om deze problemen op te lossen nog voor

Lees verder »

Trackler update juli 2022

Juli is achter de rug en zoals elke maand delen we graag een update! Trackler WebAPP De automatiseringen beginnen steeds meer vorm te krijgen. De absolute basis is gebouwd en nu zijn we bezig met het maken van de triggers en actions.

Lees verder »
Features
Caroline Fornhoff

Trackler mobile APP: bèta

De mobile app is gelanceerd, en wat zijn we daar blij mee! Nu is het ontwikkelen van een mobiele app ongelooflijk arbeidsintensief, en loopt dit ook naast de ontwikkeling van de desktop app. We hebben ervoor gekozen eerst bèta live

Lees verder »
Features
Caroline Fornhoff

Calendly in Trackler gebruiken

Afspraken maken hoort bij een coaching business. Een integratie met Calendly volgt daarom heel binnenkort, maar in tussentijd leggen we je graag uit hoe je op een andere manier al gebruik kunt maken van de meest geavanceerde calender-app van 2022.

Lees verder »

Trackler update juni 2022

Het is zover, de maandelijkse update staat weer voor je klaar.En dit is er niet zomaar één. We hebben namelijk weer een grote feature toegevoegd aan Trackler. Lees gauw verder! Nieuwe features Templates Gallery Bekijk de video voor meer info!

Lees verder »

Trackler update mei 2022

Ook deze maand brengen we je op de hoogte van de bugfixes, nieuwe features, wat er binnenkort aankomt en onze meest recente samenwerkingen, die heel goed bij je business kunnen aansluiten.  Wat er heel binnenkort aankomt We gaan iets revolutionairs

Lees verder »

Maandelijks de beste tips voor coaches

Ontvang de beste tips en tricks om je coachingstrajecten te verbeteren, meer omzet te maken en je coaching business beter te stroomlijnen.