Over ons

Over ons

Wij zijn op een missie om het leven van coaches en trainers leuker en effectiever te maken.

Ons verhaal

In mijn zoektocht naar coaching software en tools werd ik teleurgesteld, want ik miste het overzicht, de eenvoud om alle communicatie te organiseren én de tools om mijn coaching business naar de next level te brengen.

Zo had ik gesprekken met andere coaches en trainers, die met dezelfde frustratie kampten.

De ondernemer in mij kon het niet laten om deze ‘pijnen’ te combineren tot een oplossing in de vorm van een nieuw product: Trackler. Het fundament van Trackler bestaat uit vernieuwende coaching software om meer impact te maken.

En we zijn onderweg. Onderweg naar een plek waar Trackler een centrale rol speelt in jouw coaching en training business.

Tom van Ruiten

Tom van Ruiten

De toekomst

De wereld van coaching is aan het groeien, het aantal coaches die er per week bijkomen stijgt exponentieel. De behoefte vanuit de markt is ongekend hoog en zal door blijven stijgen. En tegelijkertijd verwachten we dat de westerse mens zich steeds meer en verder persoonlijk zal ontwikkelen op zoek naar zingeving.

Door de
intrede van de digitale wereld wordt persoonlijke ontwikkeling steeds laagdrempeliger. Een Zoomsessie hier, een coachingsprogramma daar, het gebeurt steeds meer.

Ook hier komt Trackler om de hoek kijken.

Wij zijn er voor de
coaches die mee willen gaan met de tijd en zich willen voorbereiden op de komende veranderingen.

Coaches die hun
coachingstrajecten nog beter willen maken, tools en tips willen krijgen om hun omzet te vergroten en met gemak en overzicht hun coaching business willen stroomlijnen.

Wij houden niet van ‘blijven doen wat je altijd al hebt gedaan.’
Wij zijn namelijk gedreven om iets anders te krijgen dan we kregen.

Ook jij hoort erbij!

Sluit je aan bij het Trackler collectief. Deel je kennis, je ervaring en draag bij aan de wereld van coaching. Eenmaal onderdeel? Ervaar vele voordelen.

Ons Team

Een volledige digitaal team, gedreven door vrijheid, plezier en autonomie.

Caroline profielfoto rond

Caroline Fornhoff

Founder
Trackler.nl founder

Tom van Ruiten

Founder

Roy Wulms

Merk en IT architect

Heb je een specifieke vraag
aan één van ons?

Voel je vrij contact op te nemen. Wil je meer informatie, heb je een tof idee of wil je simpelweg even bellen? Laat het ons weten!