Tracks

Dé absolute basis voor je coaching

Duidelijke tijdlijnen waar alle communicatie met je Trackees en Groupees zichtbaar is: jouw Tracks!

Tracks overzicht

Verlies niet langer het overzicht

Niks is vervelender dan op zoek moeten gaan naar informatie over jouw coachees. Het Track en Group overzicht is een duidelijke overview waarin al je coaching sessies en trainingen te vinden zijn. Je ziet in één oogopslag wanneer de eerstvolgende afspraak is en welke Tracks of Groups gearchiveerd zijn.

Laat alles samenkomen op één plek

Een Track is de plek waar alle communicatie, afspraken, notities, to-do's, etc. samenkomen. Hierdoor hoef je niet meer te zoeken in verschillende bestanden, appjes, berichten en mails. Alles is overzichtelijk op één plek terug te vinden.

Track
Menu Track

Wat je zoekt, binnen handbereik

Welke datum hadden we afgesproken? Waar kan ik die notitie in de Track terugvinden? Welke herinneringen heb ik aanstaan? Als je met korte of lange trajecten werkt is het handig als je eenvoudig de juiste gegevens kunt vinden. We hebben een geavanceerd filtersysteem gebouwd om snel bij de gewenste informatie te komen. En het is zeer handig in gebruik.

Snel en eenvoudig chatten. Zoals 't hoort.

Alle communicatie op één plek is een voorwaarde voor ons geweest. Via de interactieve chat verlopen jullie gesprekken op een eenvoudige manier. Je kunt hier ook documenten, formulieren en afbeeldingen met elkaar delen.

Trackler interactieve chat
app coming soon

(Super) Mobiel vriendelijk

Soms wil je snel bij de juiste informatie komen, daarom hebben we gekozen voor een zogeheten progressive web app. Dit is een zeer intuitive en geschaalde versie van onze app. Waardoor jij en je coachee Trackler altijd bij de hand hebben.

Meer overzicht in je coachingstrajecten

Kies voor een maand abbonement voor flexibiliteit of ga voor een jaarabonnement en krijg twee maanden gratis!

Meer informatie over Tracks?

Trackler.nl founder

Boek een 30 minuten meeting in en krijg een gratis demo.