Ondernemerscoach

Ondernemerscoach

Gestructureerd werken is voor een ondernemerscoach erg belangrijk

Video afspelen over Coaching Software
0
Bedrijven
0
Aangemaakte Tracks
0 +
Coachingsessies
0 +
Berichten

Gestructureerd werken is voor een ondernemerscoach erg belangrijk

Wordt jij als ondernemerscoach ingehuurd door bedrijven? Er zijn veel verschillende vakgebieden waarin je bedrijven kunt coachen. Denk aan de belangrijke bedrijfsonderdelen CRM en HRM. Of misschien coach je het management van een bedrijf? In welk vakgebied je ook actief bent, als ondernemerscoach kan het soms erg hectisch zijn. Een telefoongesprek, een e-mail, videocalls en dan nog alle notities die je tijdens het coachen maakt. Alle informatie komt soms tegelijk of op ongepaste momenten en moet dan nog verwerkt worden. Dit is voor veel coaches een probleem. Helemaal als je aan verschillende projecten werkt, dan wil je niet dat zaken door elkaar lopen en heb je extra behoefte aan overzicht. Trackler is hierbij dé coachingstool die helpt om gestructureerd te werken.

Veilig op lokale servers

Alle communicatie één plek

De coaching tools die je nodig hebt

7/7 persoonlijke support

Help ondernemers die coaching inschakelen efficiënt vooruit

Wat doet Trackler om ondernemers die coaching inschakelen bij jou om verder te komen? Ten eerste is Trackeler een onmisbare digitale tool voor iedere coach. Doordat jij je zaken op een rijtje krijgt, kun jij de ondernemers die je coach veel beter en efficiënter helpen. Al die verschillende bronnen waar informatie vandaan komt, zoals e-mail, Whatapp, SMS, telefoontjes of waar dan ook, komen samen op het platform van Trackler. Je hoeft niet meer te schakelen tussen verschillende informatiebronnen. Vanuit deze ene plek organiseer je je coachingswerkzaamheden. Je hebt overzicht en je schakelt gemakkelijk met de juiste informatie naar je coachee toe. Notities, formulieren, to-do lists, bijhouden van je agenda, communiceren met je coachee en zelfs factureren, het kan allemaal met Trackler.

Filtersysteem

Vind alles terug in een muisklik

Met Trackler ben je de gedroomde coach voor ondernemers

Doordat je met Trackler alle communicatie en documentatie op één plek hebt, ben jij een betere coach voor ondernemers. Losse aantekeningen en notities maken is verleden tijd en compleet lesmateriaal deel je via Trackler met je coachee. Trackler is ontwikkeld door doorgewinterde coaches. Wij weten tegen welke problemen jij aanloopt als coach en daarom hebben we Trackler ontwikkeld. Wil je weten wat Trackler voor jou kan betekenen? Boek dan direct via onze website een demo of neem contact met ons op als je meer informatie wenst.

Probeer Trackler gratis!

Heb je een vraag?

Vraag maar raak! We helpen je graag verder.​

Secure Socket Layer

De Trackler app is voorzien van een SSL-beveiligingscertificaat.

AVG-proof

De Trackler app dient GDPR compliant te zijn. Onze techniek is daarom ontworpen omtrent de ‘privacy-by-default’ principes.

ISO Certified Hosting

Wij werken uitsluitend met hosting partijen die ISO-certified zijn.