Help Center

Help Center

Een overzicht van handleidingen, veel gestelde vragen en nog veel meer informatie.

Features

Een overzicht van alle features vind je hier. Ook hebben we over verschillende features blogposts geschreven, welke je hier kan vinden.

Op basis van jullie feedback en aanvragen zijn we constant in ontwikkeling. Zo hebben we ongeveer elke maand 1 nieuwe feature. Deel dus gerust je wensen met ons

Momenteel heeft Trackler een Progressive Web App, waarover je hier meer kan lezen. 

De mobile app is live in bèta versie en wordt momenteel getest door onze coaches. Binnenkort gaan we helemaal live!

Je Trackee ziet alles wat je daarvoor in de Track hebt gezet. Zo kan je ook je reeds lopende trajecten volledig naar Trackler overzetten.

We hebben een blogpost gemaakt met alle rechten die je hebt als Track Leader (coach), Trackee (coachee), Group Leader (trainer) of Groupee (deelnemer).

Meldingen

Wanneer er een bericht of feature wordt gedeeld in de chat, krijgt je coachee een melding. Deze melding is rechtsboven zichtbaar in de app.
 
Als er binnen het uur niet op gereageerd wordt, wordt er ook een e-mail gestuurd dat er een ongelezen melding is binnen de app.
 
Als je een feature aanmaakt zonder deze te delen in de chat, krijgt je coachee hier geen melding van.

Herinneringen geven meldingen. Kies bij afspraken, to-do’s of bij je habits of je hier herinneringen voor wilt ontvangen of niet. Als je de herinnering uitschakelt, ontvang je ook geen melding.

Marketing

Trackler kun je op veel verschillende manieren toevoegen aan je marketingstrategie.
 • Je kunt mensen gratis gebruik laten maken van jouw habit tracker.
 • Je kunt ze maandelijks doelen laten invullen.
 • Of wanneer een Trackee wat meer stress heeft stress analyses.
 • Misschien wel overtuigingen laten verwerken middels de juiste vragen.
 
Dit zijn enkel voorbeelden hoe Tom ze gebruikt, maar de mogelijkheden zijn eindeloos omdat we de modules generiek gebouwd hebben.
 
Wil je hier over sparren? Voel je vrij contact op te nemen met Tom.
Nee, zeker niet. Je kunt de features gebruiken die gekoppeld zijn aan je pakket. 
 
Het ene pakket heeft meer mogelijkheden dan het andere. Kies vooral wat voor jou op dit moment schikt.
 
Als je hier niet goed uitkomt, plan dan even een belmoment met ons in.
 

Veiligheid & Privacy

Secure Socket Layer

De Trackler app is voorzien van een SSL-beveiligingscertificaat.

AVG-proof

De Trackler app dient GDPR compliant te zijn. Onze techniek is daarom ontworpen omtrent de ‘privacy-by-default’ principes.

ISO Certified Hosting

Wij werken uitsluitend met hosting partijen die ISO-certified zijn.

Elke 24 uur worden er 5 back-ups gemaakt, zodat jouw gegevens vaak én veilig opgeslagen worden!

Abonnement

De eerste 14 dagen zijn altijd gratis. Daarna betaal je voor de daaropvolgende maand of jaar.

Je mag Trackler de eerste 14 dagen gratis gebruiken.

 • Maandabonnement: via automatische incasso of je ontvangt een factuur voor de komende maand. 
 • Jaarabonnement: via automatische incasso of je ontvangt een factuur voor het komende jaar. 

Als je voorkeur hebt voor automatisch incasso, sturen we je een mandaat, waarbij er na je goedkeuring maandelijks/jaarlijks het gekozen abonnement wordt afgeschreven.

Forever Free

 • Zoals de naam het zegt, altijd gratis
 • Overstappen naar een pakket met meer Tracks en features is altijd mogelijk

Maandabonnement

 • Eerste 14 dagen gratis
 • Gratis maandelijks op te zeggen
 • Per 1e dag van de volgende maand op te zeggen

Jaarabonnement

 • Eerste 14 dagen gratis
 • Gratis jaarlijks op te zeggen
 • 30 dagen voor aanvang van het nieuwe jaar op te zeggen

Als je van een pakket met meer Tracks en features downgrade naar een pakket met minder Tracks en features, dan behoud je wel je huidige Tracks en gebruikte features. 

Je kan geen Tracks of features extra toevoegen.

Trackler is volledig transparant en hanteert geen opzegtermijn. Het abonnement loopt automatisch door als er een nieuwe maand of jaar begint, je kunt dus tot de dag voor verlenging opzeggen.

 

Wanneer er een upgrade plaatsvindt, krijg je eenmalig een factuur voor de resterende tijd van het huidige contractperiode. De upgrade zal vervolgens automatisch toegevoegd worden aan je huidige abonnement en vindbaar zijn op de navolgende facturen.

Je krijgt maandelijks of jaarlijks (afhankelijk van je abonnement) een factuur toegestuurd. Ook kan je deze steeds opvragen indien gewenst via caroline@trackler.nl.

Inloggen/aanmelden

Als je reeds een account hebt, kan je inloggen door op deze link te klikken en vervolgens je login gegevens in te vullen. Als je je wachtwoord bent vergeten, kan je op dezelfde pagina een nieuw wachtwoord aanmaken.

Als je nog geen account hebt, dien je jezelf eerst te registreren. Dat doe je via deze link.

Als jij een bedrijf hebt aangemaakt, kan je een Track aanmaken voor jouw coachee. Daarin kan je jouw coachee als gebruiker (Trackee) toevoegen. 

Hij/zij krijgt dan een e-mail, waarin ze jouw uitnodiging kunnen accepteren en een account kunnen aanmaken. Zo kunnen ze meteen jullie gezamelijke Track zien.

Een bedrijf aanmaken via Trackler doe je via deze link. Na het invullen van deze informatie kom je op een pagina waar je je bedrijf kan aanmelden en je het gewenste plan kan kiezen.

No problemo. Je gaat naar de login pagina en klikt op ‘wachtwoord vergeten’. Je volgt de opgenoemde stappen.

Tracks en Groups

Wanneer je een Groupee uitnodigt, zal deze mét een nieuwe Track worden aangemaakt in de group. De bestaande Track komt niet mee.

Wanneer je een bestaande Track toevoegt aan de group, zal deze Track mét Group gebruikers in de Group komen.

Gebruikers die niet in een workspace zitten, kunnen als Group Leader worden toegevoegd. Ze hebben daarmee nog géén toegang tot de workspace zelf. De groep blijft voor deze gebruikers in de ‘personal’ workspace staan.

Wel worden ze ook Track Leader van alle onderliggende Tracks van die Group, die ook in de ‘personal’ workspace zullen (blijven) staan.

Iedereen kan de gehele geschiedenis terug lezen in de Track en alle modules (Habits, Forms, To-do’s, etc) zien indien ze daartoe gerechtigd zijn.

Iedereen kan de gehele geschiedenis terug lezen in de Group Track.

De modules (Habits, Forms, To-do’s, etc) worden aan de onderliggende Tracks gekoppeld die op het moment van toevoegen aan de groep staan gekoppeld.

Indien een Track later pas wordt gekoppeld aan de groep, bevat deze Track dus niet de modules die eerder zijn toegevoegd.

Partnerprogramma

Word partner van Trackler en sluit je aan bij een groep like-minded professionals.

Het partnerprogramma is een affiliate programma, zodat je voor het aanbrengen van nieuwe gebruikers, mee met ons groeit.

 

Help jij coaches en/of trainers bij het ondersteunen, verbeteren, of vermarkten van hun business? Of creëer je trainingen of content rondom coaching?

Dan hebben wij een heel tof programma voor jou. Zo kun je eenvoudig een extra inkomstenstroom opbouwen en betrekken we je vroegtijdig bij onze toekomstige plannen.

 • Voor iedere klant die jij aanlevert, krijg je minstens 20% commissie. En die krijg je over iedere factuur die de klant betaalt, zolang de klant klant blijft.
 • Onze partners promoten ons en wij promoten daarom graag onze partners. Niet alleen omdat het netjes is, maar omdat we in hun kwaliteit geloven.
 • Als Trackler Partner maak je deel uit van een netwerk van like-minded professionals. We gaan voor een win-win-win.

Via een affiliate link die rechtstreeks aan je bankrekening is gekoppeld. Zo krijg jij elke maand 20 tot 50%, net zo lang de klant, klant blijft.

Neem contact met ons op, zodat we je alle details kunnen versturen. Zo kunnen we samen uitmaken onder welk commissie-percentage jij valt.

Heb je een andere vraag?

Caroline profielfoto rond

Wil je een vraag stellen die niet op deze pagina staat?
Neem dan contact met ons op.