Forms

Revolutionaire Forms (update!)

Dé beste manier om je coaching sessies en trainingen meer waarde te bieden en effectiever te maken.

Waanzinnig veel mogelijkheden

Coach programma's, online trainingen, vragenlijsten, intake- en feedbackformulieren, reflectiedocumenten en online werkboeken. Je kunt het allemaal creëren!

Enorm gebruiksvriendelijk voor je Trackees

De Forms zijn enorm gemakkelijk in te vullen. Ook hebben ze een strak design. Zo kom je professioneel over bij je Trackees en Groupees. Win-win!

Invullen Form
Uitnodigen Form

Wij hebben een hekel aan dubbel werk

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Met Forms hoef je maar één keer een template aan te maken en daarna kun je hem zo vaak gebruiken als dat jij wilt. En heb je ook nog eens de mogelijkheid om de Form persoonlijk te maken voor jouw Trackee en Groupees.

Geen gedoe meer

Het maken van Forms is nu makkelijker dan ooit. Geen gedoe meer met heen er weer mailen van formulieren en documenten. Alles overzichtelijk op één plek, met intuïtieve editors voor zowel jou als jouw Trackee en Groupees.

Grote Forms update!

Voeg nu afbeeldingen of video's toe, krijg veel meer keuzes in je vraagstelling en verhoog je kwaliteit en professionaliteit voor je coachees.

Forms in beeld

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. En een video zegt alles. Enjoy!

app coming soon

(Super) Mobiel vriendelijk

Soms wil je snel bij de juiste informatie komen, daarom hebben we gekozen voor een zogeheten progressive web app. Dit is een zeer intuitive en geschaalde versie van onze app. Waardoor jij en je coachee Trackler altijd bij de hand hebben.

Wil je meer waarde bieden? Ga voor Forms.

Probeer nu de Forms module en verbeter je eigen coach resultaten en trainingen.

Meer informatie over Forms?

Trackler.nl founder

Boek een 30 minuten meeting in en krijg een gratis demo.